Anmälan Sommarmöte 2024

Observera!
Sommarmötet är fulltecknat och anmälningstiden har gått ut!

Reservlista upprättas vid eventuella avbokningar. Skicka förfrågan till sommarmote@kristenhumanism.org Använd även den mejl-adressen om du måste avboka din anmälan.

Sommarmötet 2024 hålls 7-11 augusti
i samverkan med Geijerskolan i Ransäter, under temat:
”Att bygga tillit i orons tid”.
Mötesfolder, dagsprogram, medverkande med mera finns här.


Mötet börjar med incheckning kl. 15 och middag kl. 17 på onsdagen och avslutas med enkel lunch på skolan efter gudstjänst i Ransäter kyrka på söndagen.

Anmälan görs längre ner på denna sida och blir giltig när kursavgiften 850 kr för medlem/1000 kr för icke-medlem betalats in på förbundets bankgiro 276-6327. OBS! Återbetalas inte vid avbokning. Glöm inte att skriva ditt namn vid inbetalning.

Det är viktigt att du anger ankomstdag/-tid och avresedag/-tid om du inte är med under hela mötet!

Anmälningstiden går ut den 2 juni. Omedelbart efter det att du skickat din anmälan får du ett mejl som bekräftar att du är anmäld. Besked om eventuell möjlighet till senare anmälan lämnas på denna sida efter anmälningstidens utgång.

Mat och logi ordnas på skolan. I dubbelrummen finns dusch och toa. I villorna med enkelrum finns gemensam dusch och toa (och kök/allrum).

Hela mötet i dubbelrum: 3800 kr/person
Hela mötet i enkelrum: 4200 kr
I priset ingår sänglinne, handdukar och slutstädning.
Enbart mat exkl. frukost: 1600 kr/person. Dagkostnad torsdag eller fredag 400 kr.

Barn/unga t.o.m. 18 år deltar på mötet utan kostnad.
Studerande: 50 % rabatt på kursavgift, mat o logi.

OBS! Mat och logi betalas på plats till Geijerskolan. På lördagskvällen ordnas en festmåltid med möjlighet att köpa vin i glas.

OBS! Utflykt på fredag eftermiddag görs till Västanå teaters Berättarlada i Sunne.
Där ser vi först Selma Lagerlöf, en föreställning på Vinterscenen, med Annacari Jadling Ohlsson och Stefan Ohlsson. Därefter ger Leif Stinnerbom en introduktion till Västanå teater. Besöket avslutas med Föreställningen Herr Arnes penningar på Stora Scenen med middag i pausen.

Vi har fått ett rabatterat biljettpris av Västanå teater och förbundet bidrar också med en subvention. Du anger i anmälningsformuläret om du vill följa med på utflykten, som vi gör i egna bilar.

Deltagarpriset för utflykten är 600 kr som sätts in på förbundets bankgiro 276-6327 när kursavgiften betalas. Återbetalas vid avbokning senast den 12 juli. Den som inte vill följa med på utflykten har möjlighet att äta middag på skolan till ett pris av 100-150 kr (exakt summa meddelas senare) Önskemål om middag anges i anmälningsformuläret.

Geijerskolan (www.geijerskolan.se) ligger i Ransäter, 5 mil norr om Karlstad längs väg 62. Restid cirka 4 timmar från Stockholm/Göteborg. Buss 600 (mot Värnäs) avgår från Karlstad Busstation kl. 12.25/14.25/15.25/16.25 och tar cirka 50 minuter, hållplats Ransäter Kyrka (kolla ev. ändringar på www.värmlandstrafik.se). Det tar cirka 15 minuter att gå från Centralstationen till Busstationen i Karlstad.