Tips om vad du kan göra i Umeå, Västerbotten och på vägen hit eller hem

25/5 2014

Besökstips-framsida

För dig som funderar på att delta i Sommarmötet 2014 med Förbundet Kristen humanism.

Vi har sammanställt en liten ”turistfolder” som du förhoppningsvis kan ha nytta av i samband med ett besök i Umeå. Tycker du det känns långt att åka upp till Västerbotten? Då kanske det vore en bra idé att passa på att se dig om i Umeå eller Västerbotten i samband med ett besök.

För att underlätta för dig har vi gjort den här folderna med tips av allehanda slag. Foldern skickas hem till alla som anmält sig till sommarmötet, men det går också bra att ladda ner den här på sidan. Foldern finns i en version för att läsa på skärm – på dator eller läsplatta – och i en variant för dig som vill skriva ut den och häfta ihop den som folder.

Några rubriker ur foldern:
• Muséer och sevärdheter i Umeå
• Kulturutbud i Umeå i augusti
• Kyrkor i Umeå
• Fika i Umeå
• Äta i Umeå
• Bo i Umeå
• Handla i Umeå
• Till och från Umeå: Härnösand, Sundsvall mm
• Till och från Umeå: Nordingrå
• Västerbotten: Några tips utanför Umeå
• och allra sist lite Norrbotten 

Ladda ner:
Folder för läsning på datorskärm eller läsplatta
Folder för utskrift och häftning till en broschyr