Välkommen till vår nya hemsida!

1/10 2016

Välkommen till vår nya hemsida! Vi hoppas att du kommer känna dig hemma här, nyfiken på att vilja veta mer om Förbundet Kristen humanism och att vilja del av förbundets liv och verksamhet.

Förutom att hemsidan har fått nytt utseende, så har den slagits ihop med vår blogg ”Den kristna humanisten” som tidigare funnits på en egen adress. Tack vare denna förändring kommer den här sidan bli mer aktiv och levande än den varit förut, så titta gärna in då och då, och gilla oss på Facebook för att få uppdateringar från oss. De senaste blogginläggen hittar du i nyhetsflödet på förstasidan, tillsammans med nyheter från förbundet och recensioner och artiklar från vår årsbok.

Vi har även ett nytt kalendarium för våra olika aktiviteter över landet, som du hittar i sidofältet till höger. Klicka på ett evenemang för att få mer info, eller på en stad för att se vad som händer nära dig.

Väl mött!

 

Om du upptäcker något på hemsidan som ser konstigt ut eller inte funkar som det ska så får du väldigt gärna höra av dig till oss på info@kristenhumanism.org så försöker vi rätta till felet så fort vi kan.